Ne gondolja, hogy a szép kerthez óriási terület szükséges! Sokan álmodoznak dekoratív, tágas pihenőkertről, de nem fognak bele a megvalósításba, mert tartanak tőle, hogy kertjük nem rendelkezik elegendő területtel. Pedig csak alapos tervezés szükséges hozzá. Mi kihozzuk a legtöbbet kertjéből, megalkotjuk Önnek saját pihenőkertjét! Profi kertépítés Budapest területén és vonzáskörzetében. Ismerje meg a szolgáltatásainkat és a folyamatot, melynek végére a házból kilépve szemet gyönyörködtető látvány fogadja majd!

Mit kínál a Pihenőkert csapata?

Álmai kertjének mindenre kiterjedő megvalósítását. A régi, mára elavult burkolat felszedésétől, a legjobban passzoló, stílusos kerti bútor elhelyezéséig és dekorációs fény kiépítéséig teljes körűen ránk bízhatja kertjét.

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink megtervezik megújult kertjét és elvégzik megvalósítását. Forduljon hozzánk, ha régóta csak vágyik egy szebb, fenntarthatóbb kertre, de belevágni soha nem mert!

Hogyan zajlik velünk a munka?

Első lépésként díjmentesen felmérjük kertjét és konzultálunk Önnel az elképzeléseiről. Ezek alapján elkészítjük a kerttervet – illetve kérés esetén az öntözőrendszer tervét is -, amiről akár 3D képeket vagy virtuális sétát is mutatunk. Ekkor még bármit tudunk módosítani a terveken, ha valamit másként szeretne, bátran jelezze felénk.

Amennyiben elfogadja a tervet, elkészítjük az árajánlatot, valamint egyeztetünk a munkálatok kezdetéről is. A kivitelezés folyamán dedikált kapcsolattartónk felügyeli a folyamatokat, akihez Ön is bármikor fordulhat kérdéseivel – pihenőkertje elkészülte után is. Előre egyeztetünk a munka várható időtartamáról is, hogy aszerint tudjon készülni.

A kertépítés első fázisa mindig kevésbé látványos, ám annál fontosabb a tökéletes végeredményhez. Szakembereink durva tereprendezéssel, gyom-és bozótírtással majd földfeltöltéssel kezdenek neki kertje újraépítésének. Ezután jöhetnek az építési munkák: szikkasztók, támfalak telepítése, szegélyek kiépítése és burkolatok kialakítása. Következik az öntözőrendszer kiépítése, a növények ültetése és dekorral (mulcs díszkő) történő takarása. Utolsó lépés a füvesítés és ahhoz kapcsolódó tevékenységek, mint például a vakondháló fektetése. Ez az a lépés, amely megtölti élettel megújult kertjét – innen már nem csak az álló munkafázisokat fogja látni, hanem valóban rácsodálkozhat kertje szépségére.

Végül pedig a berendezés kialakításával tesszük teljessé a képet. A tervezést közösen végezzük, az Ön igényei szerinti, kiváló minőségű bútorokat válogatjuk össze. Így mire csapatunk végez a kertjében, Önnek egyetlen dolga marad: készíteni egy finom italt és kényelembe helyeznie magát új pihenőkertjében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy nyáron már így is tehessen és új kertjében élvezhesse a meleg napokat!

Inspirálódjon korábbi munkáinkból!

Csapatunk örömmel tervezi meg Ön helyett az ideális pihenőkertet – természetesen igényeinek és kívánságainak megfelelően -, ám ha nem szeretné kiadni a kezéből a kreatív munkát, gyűjtse össze nekünk ötleteit. Az interneten megannyi tippet találhat, de mi is segítségére leszünk. Tekintse meg Pinterest oldalunkat eddigi referenciamunkáinkkal, és merítsen ihletet belőlük. Közben pedig arról is meggyőződhet, hogy a profi kertépítés Budapest egészen kis területű kertekkel rendelkező környékein is csodákat tesz!

https://hu.pinterest.com/pihenokert/

Miben számíthat még segítségünkre?

Ha szeretne elkészült kertjében minél tovább gyönyörködni anélkül, hogy szabadidejének jelentős részét a növények ápolásával, locsolásával töltené, érdemes fontolóra vennie egy kerti öntözőrendszer kiépítését. Ez a személyre szabható, automata megoldás hosszú éveken át gondoskodik majd kertje szépségéről. Az öntözőrendszer tervezést és kivitelezést kérheti kertje felújításával egyidejűleg, de akár attól teljesen függetlenül is.